Openingstijden zomervakantie

Tijdens de zomervakantie zijn er aangepaste openingstijden van dinsdag 2 juli t/m maandag 19 augustus:

De trainingen op dinsdagavond en woensdagavond vervallen.
Op dinsdagen van 2 juli t/m 13 augustus is het vrij spelen voor alle leden vanaf 19:30 tot 22:00 uur.

De 50+ groep op woensdagmiddag en de 18+ groep op zaterdagochtend gaan de hele zomervakantie gewoon door. Ook op donderdagavond is het tijdens de zomervakantie iedere week vrij spelen van 20 tot ongeveer 22:30 uur (18+).

Kijk ook in de agenda voor de exacte openingstijden in de zomer.

Vanaf 20 augustus starten we weer met de reguliere trainingen.

EK Voetbalpoule !

Beste ODT-leden,

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten start op vrijdag 14 juni het EK Voetbal 2024. Ook dit jaar organiseer ik weer een EK Voetbalpool. We hopen dat jullie allemaal willen meedoen en dat we er weer een mooie strijd van mogen maken.

Hierbij 2 documenten:
Het deelnameformulier
Toelichting op de puntenverdeling

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- p.p. Per persoon mag je één formulier invullen. Het inschrijfgeld kan contant betaald worden of naar Wouter worden overgemaakt. Zijn rekeningnummer is NL62INGB0006762520 t.n.v. W. de Heide ovv EK Pool en je naam.
Om deel te nemen kun je het deelnameformulier ingevuld mailen naar Wouter de Heide. Je kunt het deelnameformulier ook persoonlijk aan Wouter overhandigen. De uiterlijke inschrijfdatum is vrijdag 14 juni 2024, vóór 21:00 uur.
100% van het totale inschrijfgeld zal als volgt worden uitgekeerd:
Nummer 1: 80 %, Nummer 2: 20 %
EK Newsflashes: deze zullen dagelijks de actuele tussenstanden weergeven, de stijgers en dalers van de dag en de voorspellingen van de eerstvolgende EK-dag.

Ik hoop dat velen van jullie mee zullen doen, zodat we met z’n allen een spannende EK Voetbalpool 2024 zullen beleven!

Wouter de Heide

Sjoerd Broos en Jibbe Bolster winnen Ultimate toernooi (met foto’s en video’s)

Op vrijdag 7 juni werd voor de 9e keer het jaarlijkse ODT Ultimate toernooi gespeeld (kijk hier voor de vele actiefoto’s en hier voor de video’s). Om 18:30u werd begonnen met de jeugd en vanaf 20:00u gingen de senioren van start. Er waren 4 jeugdspelers die hadden ingeschreven. Na uitleg over de speciale regels van Ultimate tafeltennis, konden zij in een 4-kamp strijden om de prijzen. Bij de senioren waren 10 deelnemers aanwezig. In een ongekend sterk deelnemersveld werd in wedstrijden van 1 game tot 11 punten gespeeld om de eindrangschikking. Vervolgens speelden de nummers 1 t/m 4 van de 10-kamp in een halve finale en finale om de eindoverwinning.

lees verder

Table Stars Finale, Jasper wint de 3de prijs

Op zondag 26 mei jongstleden werd de finale van Table Stars gespeeld . Vanuit onze vereniging hebben Ayal, Raff, Ravi en Jasper deelgenomen.

Ayal en Raff moesten het opnemen tegen het sterke duo Sam en Fabe van TTV Vice Versa’51. Zij hadden al eerder tegen elkaar gespeeld en toen werd het een spannende strijd. Ook deze keer werden er veel spannende wedstrijden gespeeld maar konden onze jeugdleden helaas geen overwinning behalen. Ze hebben wel gestreden voor ieder punt.

Lees verder

Verslag, uitslagen en foto’s reünie

Op zaterdag 1 juni 2024 was het dan zover: De Roosendaalse tafeltennisreünie met oud-leden toernooi. Het werd een geweldige dag met ruim 120 belangstellenden. Na een welkomstwoord door ODT voorzitter Wilco Klasen, begon de dag met een oud-leden toernooi waarbij fanatiek werd gestreden om de winst. Na de prijsuitreiking en de huldiging van het 1e recreanten en 1e jeugd team, was het tijd voor een tafeltennisdemonstratie door oud-leden Jeroen de Heide en Sjoerd Broos. En uiteraard was er daarna nog tijd om gezellig bij te kletsen en te genieten van een heerlijk buffet. Foto’s van de geweldige dag zijn hier te vinden. Foto’s gemaakt door Anja Biskop – Jongenelen zijn hier te vinden. En oude foto’s die we tijdens de voorbereiding verzameld hebben, zijn hier te vinden.

Lees verder