Wesley en Joost winnen Stijve Spierentoernooi (met video’s)

Op vrijdag 4 september is het jaarlijkse ODT Stijve Spierentoernooi gespeeld. 2 weken voor de start van de competitie was dit een goed moment om de spieren los te spelen en weer wat wedstrijdritme op te doen.

Organisator Wouter de Heide had de 22 deelnemers ingedeeld in een A-groep met 17 deelnemers en een B-groep met 5 deelnemers.

In de A-groep werd gespeeld in 3 meerkampen. De 3 winnaars speelden vervolgens in een 3-kamp om de plaatsen 1 t/m 3. In de B-groep werd de 5-kamp gespeeld in “best of seven” wedstrijden.

Kijk hier voor 2 korte filmpjes van de finale in A-klasse en B-klasse.

LEES VERDER

Schrijf je nu in voor het ODT Stijve Spierentoernooi

Op vrijdag 3 september vanaf 20 uur kunnen alle ODT-ers van 12 jaar en ouder weer deelnemen aan het traditionele ODT Stijve Spierentoernooi. Wouter de Heide is de organisator van het eerste toernooi in het nieuwe seizoen. Dit is het ideale toernooi om, na de (luie?) zomervakantie, je spieren weer soepel te spelen.

Klik hier om je in te schrijven.
Kijk hier voor de actuele lijst met inschrijvingen.

LEES VERDER

Game 11 Test event bij ODT

Op woensdag 1 september vanaf 15 uur (middag en avond) wordt weer het Game 11 test event bij ODT georganiseerd. Game 11 zal bij ODT aanwezig zijn met een verkoopstand met een ruim aanbod van tafeltennismaterialen. Je kunt ook 15 verschillende batjes uittesten. Rubbers kunnen direct geplakt worden en je kunt met pin betalen. Als je vooraf al weet welke materialen je nodig hebt, stuur dan vóór het test even een mail naar Game 11 via info@game11.nl. Zie ook bijgaand document voor meer informatie.

Summerfun

Tijdens de zomervakantie bieden wij gratis tafeltennislessen aan via het summerfun project van Sportservice Noord-Brabant (SSNB).

Kinderen uit de basisschool van groep 3 tot en met 8 kunnen dan van 18.30u tot 20.00 meedoen bij de jeugdtraining.

Ze kunnen zich inschrijven voor de periode van 28 juli t/m 1 september via deze link.

Ken je nog iemand in je omgeving die graag mee wil doen? Laat ze zich opgeven via het summerfun project en wij gaan ze laten ervaren hoe leuk tafeltennis en ODT is!