Rob, Ad, Tomás en Tygo nieuwe ODT-clubkampioenen 2023!

In 2022 werden de ODT-Clubkampioenschappen nog in juni gespeeld, uitgesteld vanwege de covid-19 periode. Hierbij sloegen Wilco Klasen (A-klasse) en Wesley Konings (B-klasse) zich naar de toernooiwinst.

Dit keer werden de clubkampioenschappen weer traditioneel georganiseerd in januari (kijk hier voor alle foto’s). Een recordaantal van maar liefst 37 deelnemers (29 ODT- senioren en 8 ODT- jeugdspelers) was op 15 januari van de partij om er een strijdlustig toernooi van te maken. Niet alleen was er een ijzersterk deelnemersveld achter de tafels, ook de bar was deze dag op volle oorlogssterkte om iedereen te kunnen voorzien van drankjes, hapjes en een gezonde lunch. De hele dag was er veel publiek (enthousiaste familieleden) aanwezig om de ODT’ers aan te moedigen. Na het programma van de dag en de poule-indelingen te hebben opgesomd, gaven organisatoren Wilco en Wouter het startsein voor de eerste wedstrijden.

LEES VERDER

Woensdagtraining senioren weer van start

Beste seniorleden van ODT,
Met ingang van aanstaande woensdag 18 januari zal de training op woensdagavond om 20 uur hervat worden. Frans van de Wijngaard zal deze verzorgen. Deze training is met name bedoeld voor startende senioren en recreatieve spelers.
Om een indruk te krijgen wie er aan wil deelnemen: graag een mailtje sturen naar Dick Krabbendam.

Clubkampioenschappen op zondag 15 januari

De ODT clubkampioenschappen 2023 worden gespeeld op zondag 15 januari 2023. De aanvang is 10:30 uur. Omstreeks 17 uur zijn de clubkampioenschappen afgelopen.

Het toernooi staat open voor ALLE ODT leden. Er is een apart toernooi voor jeugdleden en senioren.

De zaal is open om 09:45 uur en er zal worden gespeeld in meerkampen met daarna vervolgronden.

Inschrijven kan t/m 11 januari 2023 via dit formulier of door een mail te sturen naar Wouter de Heide.

De actuele lijst met inschrijvingen is hier te vinden.

De Stappen wint scholentoernooi (met foto’s)

Op dinsdag 27 december werd, na 2 jaar onderbreking, het ODT Kanjers! Uitzendbureau Scholierentoernooi weer georganiseerd (kijk hier voor de foto’s). Diverse ODT vrijwilligers waren aanwezig om de wedstrijden te begeleiden. De kinderen werden ingedeeld in twee 9-kampen. Na de 9-kampen werden er nog 1 of 2 vervolgwedstrijden gespeeld om de definitieve uitslag te bepalen. Er werd een apart klassement gemaakt voor de beste 2 kinderen van groep 5/6, de beste 2 kinderen van groep 7/8, het beste meisje, een aanmoedingsprijs en de beste tafeltennisschool. Door de grote deelname van basisschool de Stappen uit Wouw was de verwachting dat zij de scholenprijs in de wacht zouden slepen. En dat gebeurde ook. Alle ere-prijzen waren uiteindelijk voor de kinderen van de Stappen. Thijmen Boeijen wist knap, als leerling uit groep 5, de finale te halen! Hij verloor die van zijn broer Siebe (groep 7).

LEES VERDER

Pharat en Peter winnen oliebollentoernooi

Eindelijk was het dan weer zover op 17 december 2022: Het jaarlijkse oliebollen toernooi voor de 50+ groep van ODT.

Met 24 aanmeldingen was het een goed bezette ochtend. Helaas was er een afmelding zodat we een poule van 6 en een van 5 moesten maken.

Na veel spannende wedstrijden met tussendoor heerlijke oliebollen, kwamen de poule winnaars tevoorschijn: Pharat Soy / Peter van Dissel en Wim Wilbrink / Jack Polderman. Wim en Jack hebben alles uit de kast gehaald maar moesten toch hun meerdere erkennen in Pharat en Peter. Felicitaties natuurlijk voor de terechte winnaars.

Al bij al was het weer een geslaagd toernooi.

Tot slot wensen we alle leden een gezond en sportief 2023.