Informatie over NTTB competitie

Beste ODT leden,

Gezien de huidige verlenging van de coronamaatregelen zal het geen verrassing zijn dat de NTTB heeft besloten (zie bijlage) om de najaarscompetitie 2020 niet af te maken en om ook geen voorjaarscompetitie 2021 op te starten.

Laten we hopen dat we richting Mei elkaar weer kunnen gaan treffen…

ODT Accommodatie gesloten

Beste leden, jeugdleden en ouders van jeugdleden van ODT,
In verband met de huidige Corona maatregelen moeten we jullie helaas meedelen dat onze accommodatie tot minimaal 20 april dicht is en dat alle activiteiten van ODT tot dan gestaakt worden. Ook alle evenementen en toernooien die tot die datum op de agenda staan, zullen geen doorgang vinden.
We zullen in april opnieuw bekijken wat er kan en wat er mag.
We hopen van harte dat jullie en de mensen om jullie heen gezond zijn en gezond blijven.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van ttv ODT,
Dick Krabbendam, voorzitter

Beginnerstoernooi afgelast

Helaas moeten we door de huidige Corona maatregelen het ODT Kanjers! Uitzendbureau Beginnerstoernooi van zondag 29 november annuleren. We gaan kijken of er nog mogelijkheden zijn om het toernooi in de 1e helft van 2021 te organiseren.

Ook het Basisscholentoernooi, dat gepland stond op maandag 28 december zal niet doorgaan.

Familietoernooi uitgesteld

Het ODT Kanjers! Uitzendbureau Familietoernooi dat oorspronkelijk gepland stond op zondag 15 november is door de Corona maatregelen die sinds 14 oktober van kracht zijn helaas uitgesteld. Een nieuwe datum volgt later.