ODT Accommodatie gesloten

Beste leden, jeugdleden en ouders van jeugdleden van ODT,
In verband met de huidige Corona maatregelen moeten we jullie helaas meedelen dat onze accommodatie tot minimaal 16 maart dicht is en dat alle activiteiten van ODT tot dan gestaakt worden. Ook alle evenementen en toernooien die tot die datum op de agenda staan, zullen geen doorgang vinden.
We zullen in maart opnieuw bekijken wat er kan en wat er mag.
We hopen van harte dat jullie en de mensen om jullie heen gezond zijn en gezond blijven.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van ttv ODT,
Dick Krabbendam, voorzitter

Beginnerstoernooi afgelast

Helaas moeten we door de huidige Corona maatregelen het ODT Kanjers! Uitzendbureau Beginnerstoernooi van zondag 29 november annuleren. We gaan kijken of er nog mogelijkheden zijn om het toernooi in de 1e helft van 2021 te organiseren.

Ook het Basisscholentoernooi, dat gepland stond op maandag 28 december zal niet doorgaan.

Familietoernooi uitgesteld

Het ODT Kanjers! Uitzendbureau Familietoernooi dat oorspronkelijk gepland stond op zondag 15 november is door de Corona maatregelen die sinds 14 oktober van kracht zijn helaas uitgesteld. Een nieuwe datum volgt later.

Sparring partners voor de ODT jeugd gezocht

De jeugdtrainers van ODT willen graag dat de jeugd meer kan ‘sparren’ tegen senioren. Dat kan hun enorm helpen om hun spel te verbeteren. Dus het zou mooi zijn als sommige senioren regelmatig willen meetrainen bij de jeugd.

Meetrainen bij de jeugd kan twee keer per week (niet in schoolvakanties):
Dinsdag: 18:30 tot 19:30 uur
Woensdag: 19:00 tot 20:00 uur

Dus ben je beschikbaar om een keer te sparren tegen de jeugd. Geef je dan op via dit formulier. Je kunt zelf de datum invullen waarop je beschikbaar bent. Meerdere keren mag uiteraard ook. Laat dit dan weten via het Opmerkingen veld.