Badmintonavond op 27 mei

Op vrijdagavond 27 mei wordt in de ODT zaal voor de liefhebbers een badmintonavond georganiseerd. De zaal is open vanaf 19:30 uur en we starten om 20:00 uur (tot ongeveer middernacht).

Alle ODT leden die graag een keer willen badmintonnen, kunnen meedoen. Inschrijven is niet per se nodig maar is wel gewenst. Inschrijven kan door uiterlijk op 26 mei een mail te sturen naar Wilco Klasen.

Er zullen dubbelspel badmintonwedstrijdjes gespeeld worden (van 1 of 2 games). Het is geen toernooi. Losse wedstrijden dus in verschillende dubbelsamenstellingen. Plezier in badminton staat voorop. Badmintonrackets en shuttles worden geregeld door ODT.

Uitslag Clubkampioenschappen

Op zondag 15 mei j.l. werden, na één jaar onderbreking, weer de ODT clubkampioenschappen gespeeld. Normaal worden die gespeeld in januari, maar dit jaar ivm Corona in Mei. 19 spelers hadden zich aangemeld. Hieronder de complete uitslag. Enkele foto’s van de prijswinnaars zijn hier te vinden.

Trainen in meivakantie

Ivm de meivakantie is de zaal voor trainingen of vrij spelen de komende 2 weken alleen geopend op dinsdag:
Dinsdag 26 april: vrij spelen vanaf 19.30u voor alle leden
Dinsdag 3 mei: normale trainingen en vrij spelen vanaf 20:30 uur

Clubkampioenschappen op zondag 15 mei

In januari kon het nog niet, maar nu weer wel! De ODT clubkampioenschappen vinden nu plaats op zondag 15 mei 2022. De aanvang is 10 uur. Om uiterlijk 17 uur zijn de clubkampioenschappen afgelopen.

Het toernooi staat open voor ALLE ODT leden. Er is een apart toernooi voor jeugdleden en senioren.

De zaal is open om 9:15 uur en er zal worden gespeeld in meerkampen met daarna vervolgronden.

Inschrijven kan t/m 11 mei 2022 via dit formulier of door een mail te sturen naar Wouter de Heide.

De actuele lijst met inschrijvingen is hier te vinden.