Informatie over ‘Lid worden’

Tafeltennisvereniging ODT (Onder De Toren) uit Roosendaal is een moderne tafeltennisvereniging met een brede, stabiele basis en een sterke, ambitieuze top. Wij hebben een ruime tafeltenniszaal met een mooie kantine van waaruit zicht is op de tafeltennistafels in de zaal. ODT biedt tafeltennis voor jong en oud, te beoefenen op alle niveaus. ODT heeft zo’n 100 leden.

​Trainingen en competitie
Alle trainingen worden begeleid door gediplomeerde en ervaren trainers. Voor alle leden zijn er dus mogelijkheden om vrij te spelen of, in de trainingen, tafeltennis beter onder de knie te krijgen. Jeugdleden kunnen competitiewedstrijden spelen bij de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB). Senioren kunnen competitiewedstrijden spelen bij de NTTB of bij de recreantenbond RRTC.

Contributie
De contributie van een ODT Lidmaatschap (en algemene informatie over ODT) staan in dit document.

Lid worden
Je kunt altijd bij ODT binnenlopen en gratis meetrainen. Kijk hier voor de trainingsgroepen en openingstijden. Is het niet duidelijk wanneer je het beste kunt komen of je wilt meer informatie, stuur dan een mail naar info@ttv-odt.nl. Je kunt ook dit formulier invullen om je aan te melden voor een proeftraining. De eerste drie keer kun je gratis komen meespelen of meetrainen. Daarna vragen we je om dit on-line formulier in te vullen of bijgaand inschrijfformulier uit te printen en in te vullen (dit inschrijfformulier bevat ook een overzicht met algemene informatie omtrent ODT waaronder openingstijden en contributie). Wanneer je in de NTTB-competitie speelt betaal je een competitiebijdrage voor de NTTB. Wanneer je in de recreanten competitie speelt, betaal je een een bijdrage aan de RTTC. Competitiespelers (NTTB) en jeugdleden zijn automatisch basislid van de NTTB. Wil je meer informatie over de tafeltennissport zelf, dan is er dit document.

Donateur
Wil je ODT steunen zonder lid te worden, dan kan dat door Donateur te worden van TTV ODT. De jaarlijkse bijdrage kun je zelf bepalen, maar we gaan uit van minimaal €25,- per jaar. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar de penningmeester.

Lidmaatschap opzeggen
Beëindiging van een lidmaatschap kan twee keer per jaar plaatsvinden met ingang van 1 januari of 1 juli. Dit moet minimaal 1 maand voor deze datum (dus vóór 1 december of 1 juni) per e-mail of brief bij de secretaris kenbaar worden gemaakt. Klik hier om een mail te sturen naar de secretaris van ODT.