EK Voetbalpoule !

Beste ODT-leden,

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten start op vrijdag 14 juni het EK Voetbal 2024. Ook dit jaar organiseer ik weer een EK Voetbalpool. We hopen dat jullie allemaal willen meedoen en dat we er weer een mooie strijd van mogen maken.

Hierbij 2 documenten:
Het deelnameformulier
Toelichting op de puntenverdeling

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- p.p. Per persoon mag je één formulier invullen. Het inschrijfgeld kan contant betaald worden of naar Wouter worden overgemaakt. Zijn rekeningnummer is NL62INGB0006762520 t.n.v. W. de Heide ovv EK Pool en je naam.
Om deel te nemen kun je het deelnameformulier ingevuld mailen naar Wouter de Heide. Je kunt het deelnameformulier ook persoonlijk aan Wouter overhandigen. De uiterlijke inschrijfdatum is vrijdag 14 juni 2024, vóór 21:00 uur.
100% van het totale inschrijfgeld zal als volgt worden uitgekeerd:
Nummer 1: 80 %, Nummer 2: 20 %
EK Newsflashes: deze zullen dagelijks de actuele tussenstanden weergeven, de stijgers en dalers van de dag en de voorspellingen van de eerstvolgende EK-dag.

Ik hoop dat velen van jullie mee zullen doen, zodat we met z’n allen een spannende EK Voetbalpool 2024 zullen beleven!

Wouter de Heide