De Stappen wint scholentoernooi (met foto’s)

Op dinsdag 27 december werd, na 2 jaar onderbreking, het ODT Kanjers! Uitzendbureau Scholierentoernooi weer georganiseerd (kijk hier voor de foto’s). Diverse ODT vrijwilligers waren aanwezig om de wedstrijden te begeleiden. De kinderen werden ingedeeld in twee 9-kampen. Na de 9-kampen werden er nog 1 of 2 vervolgwedstrijden gespeeld om de definitieve uitslag te bepalen. Er werd een apart klassement gemaakt voor de beste 2 kinderen van groep 5/6, de beste 2 kinderen van groep 7/8, het beste meisje, een aanmoedingsprijs en de beste tafeltennisschool. Door de grote deelname van basisschool de Stappen uit Wouw was de verwachting dat zij de scholenprijs in de wacht zouden slepen. En dat gebeurde ook. Alle ere-prijzen waren uiteindelijk voor de kinderen van de Stappen. Thijmen Boeijen wist knap, als leerling uit groep 5, de finale te halen! Hij verloor die van zijn broer Siebe (groep 7).

LEES VERDER

Pharat en Peter winnen oliebollentoernooi

Eindelijk was het dan weer zover op 17 december 2022: Het jaarlijkse oliebollen toernooi voor de 50+ groep van ODT.

Met 24 aanmeldingen was het een goed bezette ochtend. Helaas was er een afmelding zodat we een poule van 6 en een van 5 moesten maken.

Na veel spannende wedstrijden met tussendoor heerlijke oliebollen, kwamen de poule winnaars tevoorschijn: Pharat Soy / Peter van Dissel en Wim Wilbrink / Jack Polderman. Wim en Jack hebben alles uit de kast gehaald maar moesten toch hun meerdere erkennen in Pharat en Peter. Felicitaties natuurlijk voor de terechte winnaars.

Al bij al was het weer een geslaagd toernooi.

Tot slot wensen we alle leden een gezond en sportief 2023.

Vrij spelen op dinsdag in Kerstvakantie

In de kerstvakantie is de zaal meestal gesloten.

Er kan vrij gespeeld worden door alle leden op dinsdag 27 december en dinsdag 3 januari vanaf 19:30 uur

Op dinsdag 27 december wordt vanaf 13:30 uur het Kanjers! Uitzendbureau basisscholentoernooi gespeeld.

We wensen alle ODT leden fijne feestdagen en een gezond en sportief 2023.

Joost en John in finale Plankentoernooi

Op vrijdag 16 december 2022 werd het traditionele ODT Plankentoernooi gespeeld. Een korte video van de laatste punten van de finale tussen Joost en John is hier te vinden.

Wouter de Heide heeft weer een prachtig verslag van het toernooi geschreven:
Afgelopen vrijdagavond 16 december stond het traditionele ODT-Plankentoernooi weer op het menu. Alle deelnemers zouden weer met dezelfde plankjes spelen en de strijd met elkaar aangaan.
Afgelopen zomer werd éénmalig de editie van 2021 (geannuleerd vanwege covid-19 periode) ingehaald.
Destijds was het Rob Broumels die favoriet Joost Schoenmakers in een spannende finale verraste en hem op een erg zeldzame nederlaag trakteerde.
Helaas kon titelverdediger Rob dit keer niet meedoen, aangezien hij de voorkeur gaf aan een ander tafeltennistoernooi. Mede hierdoor waren er deze avond iets minder deelnemers van de partij, maar het enthousiasme en de strijdlust waren er niet minder om!

LEES VERDER