Thomas en Joost winnen het “We mogen weer” toernooi

Bij de jeugd hebben uiteindelijk 3 deelnemers gestreden om de titel. Tijdens de wedstrijden ging het in plaats van 3 om 4 gewonnen games. Milan is nog niet zo lang geleden gestart met tafeltennissen en liet zien veel van de trainingen te hebben opgestoken. Hij kon de ervaren jeugdspelers Thomas en Seth goed tegenstand bieden. Milan eindigde op de 3de plaats. Milan, ga zo door! De finale ging tussen Seth en Thomas en zij lieten direct zien aan elkaar gewaagd te zijn. Diverse games eindigden dan ook met 2 punten verschil. Thomas wist de spannende wedstrijd met 4-2 te winnen en deze mooie titel binnen te slepen. Thomas, van harte gefeliciteerd.

Rond 20.15 uur zijn we begonnen met het toernooi voor de senioren. We hadden 20 deelnemers welke werden verdeeld over 4 poules van 5 spelers. Ondanks de warmte werd er gestreden om ieder punt. Poule A en B verliepen volledig volgens de ranking zodat Joost en Wilco de eerste plaats konden bemachtigen. In Poule C eindigde ook Joery volgens verwachting op de eerste plaats. Hier konden we overigens nog wel een mooie overwinning van Johnny op John noteren. In poule D werden de spannendste wedstrijden gespeeld. Uiteindelijk ging hier de winst naar Nico maar hiervoor moest hij wel in een zware wedstrijd afrekenen met Lukasz.

Kijk hier voor enkele rally’s uit de finale (met dank aan Bart Wagemans)

LEES VERDER

ODT Ultimate Table Tennis toernooi op 9 juli

Op vrijdag 9 juli vanaf 20 uur wordt het jaarlijkse ODT Ultimate Table Tennis toernooi voor alle senioren georganiseerd. Op dezelfde avond van 18:30 tot 20 uur wordt een Ultimate toernooi voor de jeugd georganiseerd. Ultimate Table Tennis wordt gespeeld op grote tafeltennistafels (die bestaan uit 4 normale tafeltennistafels) en een hoger netje. Dit is een leuk filmpje van een Ultimate Table Tennis wedstrijd in Frankrijk. Inschrijven voor deze spectaculaire tafeltennisvariant kan door een mail te sturen naar Joost Schoenmakers. Let op: Er kunnen maar 2 Ultimate Table Tennis tafels in onze zaal. Er kunnen daarom maximaal 16 deelnemers meedoen. Vol is vol. Kijk hier voor de actuele deelnemerslijst.

Door de versoepeling van de Corona maatregelen van 26 juni, kunnen ook niet ODT-leden aan dit toernooi deelnemen (als er enkele dagen voor het toernooi nog plaats is). Schrijf je dus nu in!

Deelname aan het toernooi is voor iedereen gratis.

Barbecue op 17 juli

Beste ODT leden,

We denken dat de tijd is aangebroken om weer eens gezellig bij elkaar te komen. Hoe kan dit nu beter dan tijdens de jaarlijkse barbecue? Na het succes van vorig jaar hopen we ook nu vele leden te mogen verwelkomen.

Tijdens deze dag willen we ook alle leden bedanken voor de geboden steun in de coronaperiode. We hebben besloten om ook dit jaar de barbecue kosteloos aan onze leden aan te bieden. Voor introducees bedragen de kosten € 10 per volwassene en € 5 per kind. De barbecue zal worden gehouden op zaterdag 17 juli aanstaande. Iedereen is welkom vanaf 16.00 uur en we zullen rond 17.30 uur de barbecue aansteken.

LEES VERDER

“We mogen weer” toernooi op 18 juni

Na de zware coronatijd lijkt het ons een goed idee om weer te starten met onze mooie tafeltennissport. Op vrijdag 18 juni aanstaande zal de 2de editie van het “We mogen weer” toernooi worden georganiseerd voor zowel de jeugd als senioren.
Wie wordt de opvolger van Jeroen Christianen? Hij wist vorig jaar in een spannende finale André Hoekstra te verslaan.
Voor de jeugd starten we om 19.00 uur. Voor senioren staat de aanvangstijd op 20.00 uur. Zorg wel dat je op tijd aanwezig bent.
Natuurlijk zullen we ons moeten houden aan de geldende coronaregels (zie hiervoor ook dit document).

Je kunt je inschrijven via bijgaande link of een mail sturen naar Wilco. Wacht niet te lang met inschrijven. Doe dit uiterlijk 17 juni.

Met vriendelijke groet, Wouter en Wilco