Thomas en Joost winnen het “We mogen weer” toernooi

Bij de jeugd hebben uiteindelijk 3 deelnemers gestreden om de titel. Tijdens de wedstrijden ging het in plaats van 3 om 4 gewonnen games. Milan is nog niet zo lang geleden gestart met tafeltennissen en liet zien veel van de trainingen te hebben opgestoken. Hij kon de ervaren jeugdspelers Thomas en Seth goed tegenstand bieden. Milan eindigde op de 3de plaats. Milan, ga zo door! De finale ging tussen Seth en Thomas en zij lieten direct zien aan elkaar gewaagd te zijn. Diverse games eindigden dan ook met 2 punten verschil. Thomas wist de spannende wedstrijd met 4-2 te winnen en deze mooie titel binnen te slepen. Thomas, van harte gefeliciteerd.

Rond 20.15 uur zijn we begonnen met het toernooi voor de senioren. We hadden 20 deelnemers welke werden verdeeld over 4 poules van 5 spelers. Ondanks de warmte werd er gestreden om ieder punt. Poule A en B verliepen volledig volgens de ranking zodat Joost en Wilco de eerste plaats konden bemachtigen. In Poule C eindigde ook Joery volgens verwachting op de eerste plaats. Hier konden we overigens nog wel een mooie overwinning van Johnny op John noteren. In poule D werden de spannendste wedstrijden gespeeld. Uiteindelijk ging hier de winst naar Nico maar hiervoor moest hij wel in een zware wedstrijd afrekenen met Lukasz.

Kijk hier voor enkele rally’s uit de finale (met dank aan Bart Wagemans)

LEES VERDER

Barbecue op 17 juli

Beste ODT leden,

We denken dat de tijd is aangebroken om weer eens gezellig bij elkaar te komen. Hoe kan dit nu beter dan tijdens de jaarlijkse barbecue? Na het succes van vorig jaar hopen we ook nu vele leden te mogen verwelkomen.

Tijdens deze dag willen we ook alle leden bedanken voor de geboden steun in de coronaperiode. We hebben besloten om ook dit jaar de barbecue kosteloos aan onze leden aan te bieden. Voor introducees bedragen de kosten € 10 per volwassene en € 5 per kind. De barbecue zal worden gehouden op zaterdag 17 juli aanstaande. Iedereen is welkom vanaf 16.00 uur en we zullen rond 17.30 uur de barbecue aansteken.

LEES VERDER

“We mogen weer” toernooi op 18 juni

Na de zware coronatijd lijkt het ons een goed idee om weer te starten met onze mooie tafeltennissport. Op vrijdag 18 juni aanstaande zal de 2de editie van het “We mogen weer” toernooi worden georganiseerd voor zowel de jeugd als senioren.
Wie wordt de opvolger van Jeroen Christianen? Hij wist vorig jaar in een spannende finale André Hoekstra te verslaan.
Voor de jeugd starten we om 19.00 uur. Voor senioren staat de aanvangstijd op 20.00 uur. Zorg wel dat je op tijd aanwezig bent.
Natuurlijk zullen we ons moeten houden aan de geldende coronaregels (zie hiervoor ook dit document).

Je kunt je inschrijven via bijgaande link of een mail sturen naar Wilco. Wacht niet te lang met inschrijven. Doe dit uiterlijk 17 juni.

Met vriendelijke groet, Wouter en Wilco