Feest en barbecue op 18 juli

Beste ODT leden,

Zoals jullie inmiddels weten gaan we per 1 juli weer open. Vanaf deze datum zullen de tafeltennisactiviteiten weer worden opgestart. Wij hopen jullie dan ook weer snel te mogen zien.

De coronaperiode is voor veel leden een zware tijd geweest. We hebben het een lange tijd moeten doen zonder onze gezellige tafeltennisvereniging. Velen van jullie hebben aangegeven het tafeltennissen te missen maar wat nog een groter gemis was, waren de sociale contacten. Ondanks dat we niet konden tafeltennissen zijn we met z’n allen achter onze vereniging blijven staan.

Wij willen deze periode niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Als dank naar onze leden willen we op zaterdag 18 juli een openingsfeest met barbecue organiseren. Alle leden zijn hiervoor uitgenodigd inclusief introducé. Wij hopen dat jullie hierbij aanwezig kunnen zijn. Iedereen is welkom vanaf 16.00 uur en we zullen rond 17.30 uur de barbecue aansteken.

Ook tijdens het feest zullen alle coronaregels in acht moeten worden genomen. We zullen dus rekening moeten houden met de 1,5 meter afstand. Daarbij is ook hierbij het verzoek om bij klachten (verkoudheid, benauwdheid en koorts) thuis te blijven.

Wanneer je zin hebt om bij het openingsfeest aanwezig te zijn, willen we je vragen om middels dit formulier jezelf (en eventuele introducé) voor 11-7-2020 aan te melden. Deze barbecue wordt aan de leden gratis aangeboden (de drank komt voor eigen rekening). Voor een introducé bedragen de kosten € 10,- pp.

Wij hopen jullie allen te mogen verwelkomen op zaterdag 18-7.

Met vriendelijke groet.

Het bestuur (Dick, Frits, Marcel en Wilco)