EK Voetbalpoule 2021 voor tafeltennisverenigingen

Beste voetballiefhebbers,

Een jaar later dan gepland, maar het EK Voetbal 2021 zal deze zomer in ieder geval van start gaan! Welk land zal de opvolger worden van Portugal (winnaar van EK 2016) en zo dit felbegeerde, prestgieuze toernooi winnen?! Het zal een spectaculaire en spannende strijd worden tussen de grote voetballanden Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, Engeland, Kroatië, Nederland en misschien ook andere, verrassend sterk presterende landen!
Op 11 juni 2021 zal het EK Voetbal 2021 dus weer losbarsten! Tijdens deze Europese kampioenschappen Voetbal 2021 is er een EK Voetbalpool voor tafeltennisverenigingen, waar je aan kan deelnemen!
Inschrijven kan nog t/m 10 juni
Klik hieronder voor 3 belangrijke bijlagen:
1) volledige invulformulier/ inschrijfformulier
2) document met de puntentelling
3) lijst met ingeschreven deelnemers

LEES VERDER

ODT- pubquiz een prooi voor Joep, Chris, André en Dick!

Op zaterdagavond 15 mei hadden de organisatoren van de allereerste online pubquiz van ttv ODT een spraakmakende quizavond in petto. Deze drie W’s (Wesley, Wilco en Wouter) hadden een meergangenmenu aan uitdagende quizrondes voorbereid! Nu was de hamvraag hoe de deelnemers deze quizvragen zouden verteren! De organisatie had de quiz van te voren getest en alle mogelijke scenario’s goed doorgesproken. Zo zouden mogelijke technische problemen snel getackeld kunnen worden en iedereen weer kunnen terugkeren in de race voor de felbegeerde titel ‘Quiz-koning van ODT 2021!’. Ruim voor de quizavond werden de 14 deelnemende ODT- senioren zelfs nog in de watten gelegd door de beloofde, thuisbezorgde Bourgondische pakketjes van ‘Slijterij Klasen’!

Lees verder

Online tafeltennisquiz succes!

Een tafeltenniswedstrijd spelen of een tafeltennisquiz spelen: dat is toch andere koek en niet altijd gesneden koek voor de ODT jeugdleden! Dit keer was het niet de vraag wie achter tafel het juiste antwoord kon geven op de effecten van de overkant. Nee, het was deze keer juist de vraag wie de juiste antwoorden kon geven op de ‘special effects’ in de wereld van het quizzen!

Mede-organisator Wilco (toch niet werkend bij een supermarkt?!) zorgde er zelfs voor dat er bij alle deelnemers een smakelijk versnaperingspakket werd thuisbezorgd. Zo konden de jeugdleden tijdens de quizavond tussendoor genieten van een hapje en een drankje, ofwel knabbelen en babbelen!

Lees verder