Joep Schoenmakers wint 5e ODT Ultimate toernooi

Op vrijdagavond 17 juli werd voor de 5e keer het ODT Ultimate toernooi georganiseerd. En voor het niet weet: Ultimate Table Tennis wordt gespeeld op hele grote tafeltennistafels, bestaande uit 4 normale tafeltennistafels. In de ODT zaal kunnen 2 van deze Ultimate tafels worden opgesteld. Er zijn ook speciale spelregels voor deze officiële tafeltennisvariant die aan alle deelnemers aan het begin van het toernooi werden uitgelegd. Je moet b.v. diagonaal serveren en de bal mag 2 keer stuiten.
Kijk hier voor de foto’s van het toernooi.

LEES VERDER

Jeroen Christianen wint “We mogen weer” toernooi

Op vrijdagavond 3 juli 2020 vond voor de eerste keer het ODT “We mogen weer” toernooi plaats. Hopelijk krijgen we nooit meer te maken met een lockdown en was dit tevens het laatste “We mogen weer” toernooi. 16 ODT-ers hadden zich ingeschreven om weer eens een aantal wedstrijden te spelen. Nadat iedereen zich had geregistreerd en had laten weten geen klachten te hebben, kon het toernooi beginnen. Organisator Joost Schoenmakers had de spelers ingedeeld in twee 8-kampen waarbij korte wedstrijdjes van 2 games werden gespeeld. Vervolgens speelden de nummers 1 en 2, 3 en 4, 5 en 6, 7 en 8 nog 2 vervolgwedstrijden (in een best-of-five) voor de definitieve klassering.

LEES VERDER

Op 1 juli weer binnen tafeltennissen!

Beste leden, jeugdleden en ouders van jeugdleden van ODT,

Op 1 juli mogen we weer starten met binnen spelen en trainen!

In deze bijlage vinden jullie de afspraken en regels zoals we die we vanuit het bestuur en in overleg met alle geledingen voor ODT hebben opgesteld. Dit is gebaseerd op het protocol van NOC*NSF en de aanvulling daarop van de NTTB.
Het moge duidelijk zijn dat we niet kunnen gaan spelen zoals we gewend zijn. Als bestuur van ODT vertrouwen we erop dat jullie je kunnen vinden in deze afspraken.
Laten we er met z’n allen het beste van maken.

Met vriendelijke groet,
Dick Krabbendam, voorzitter