ODT Ultimate Table Tennis toernooi op 17 juli

Op vrijdag 17 juli vanaf 20 uur wordt het jaarlijkse ODT Ultimate Table Tennis toernooi voor alle senioren georganiseerd. Op dezelfde avond van 18:30 tot 20 uur wordt een Ultimate toernooi voor de jeugd georganiseerd. Ultimate Table Tennis wordt gespeeld op grote tafeltennistafels (die bestaan uit 4 normale tafeltennistafels) en een hoger netje. Dit is een leuk filmpje van een Ultimate Table Tennis wedstrijd in Frankrijk. Inschrijven voor deze spectaculaire tafeltennisvariant kan door een mail te sturen naar Joost Schoenmakers. Let op: Er kunnen maar 2 Ultimate Table Tennis tafels in onze zaal. Er kunnen daarom maximaal 16 deelnemers meedoen. Vol is vol. Kijk hier voor de actuele deelnemerslijst.

Ook niet-ODT-ers mogen meedoen als het maximale aantal deelnemers op woensdagavond 15 juli nog niet is bereikt. Geef je nu op en je hoort dan op woensdagavond of je mee kunt doen. Deelname aan het toernooi is voor iedereen gratis.