Rene & Willem en Lisa & Sander winnen teamtoernooi 2024

Op Eerste Pinksterdag 19 mei vond het 17e ODT Open Teamtoernooi plaats. Het was, met maximaal 16 teams, al heel vroeg volgeboekt. Na de foto met alle deelnemers kon het toernooi beginnen. Kijk hier voor een aantal foto’s van het toernooi.
Er werd in een prima sfeer fanatiek in een A- en een B-klasse gestreden om de punten. De teamontmoetingen werden, zoals gebruikelijk in dit toernooi, in drie wedstrijden gespeeld, de kopmannen/-vrouwen tegen elkaar, de tweede mannen/vrouwen tegen elkaar en een dubbel. In de poule-rondes waren de einduitslagen vrij duidelijk, enkel in de B-poule van de B-klasse moest een onderling resultaat de doorslag geven.

Aan het eind van een lange dag tafeltennissen konden de prijzen worden verdeeld. De ludieke prijs, een set Oranje-attributen, was voor de winnaar van de langste game. Met 19-17 was deze gewaardeerde prijs voor Wim Bloemer en Fred de Bruyne, het kleurde prachtig bij hun clubtenue.

Helaas kon in de A-klasse de strijd om de eerste drie plaatsen niet volledig worden gestreden, Nico Schuit moest geblesseerd opgeven. Rene Lauwerijssen en Willem Merckx (ttv VMS, Belgie) werden afgetekend eerste. Rob Broumels en Patrick Jansen (ODT/Goes) behaalden de tweede plaats. Alleen Rene moest in een spannende wedstrijd twee games afstaan aan Wilco Klasen.

In de B-klasse was de eerste plaats voor twee debutanten van dit toernooi, Lisa Snoys en Sander de Smet (Prinsenbeek). Het team dat tweede werd was Wim Bloemer en Fred de Bruyne (Die Meede).

Save de date: het 18e ODT Open Teamtoernooi staat al geprikt op zondag 8 jun 2025!

De volledige uitslag:

A-klasse:
1. Rene Lauwerijssen-Willem Merckx (VMS)
2. Rob Broumels-Patrick Jansen (ODT-Goes)
3. Wilco Klasen-Nico Schuit (ODT)
4. Paul Verhaard-Nick Broos (ODT-Tanaka)
5. Lucas Pawlukowski-Joey Hemelaar (Markiezaat-ODT)
6. Jeroen Paans-Robin Honcoop (Batswingers)
7. Richard Trimpe-Gerbrand den Herder (Westerzicht)
8. Bastiaan en Ario Nab (Stiphout)
9. Dylan Suijkerbuijk-Marcel van Dorst (ODT)

B-klasse:
1. Lisa Snoys-Sander de Smet (Prinsenbeek)
2. Wim Bloemer-Fred de Bruyne (Die Meede)
3. Tamara en Martijn Bastiaansen (Batswingers)
4. Marinko Lips-Joël van Griend (Die Meede)
5. Lucien Tebbe-Bep van den Broek (Belcrum)
6. Sang Truong-Sebastiaan Tramper (Goes)

Met sportieve groet,
De Organisatie (Dick, Wouter en Wilco)