Familie Pawlukowski wint weer Familietoernooi

Kijk hier voor de foto’s van het toernooi.

Op zondag 13 november jl vond het ODT-Kanjers! Uitzendbureau Familietoernooi plaats. Een mooie deelnemerslijst van 12 teams met vertegenwoordigers uit alle geledingen van ODT (50+, NTTB spelers, recreanten en jeugdspelers). Ook was er weer een maximale spreiding in niveau. Van een net begonnen jeugdlid van 7 tot en met ervaren 2de klassers. Iedereen speelde weer perfect in de geest van het Familie toernooi: Gedoseerd als het nodig is en volle bak als het kan. Dat zorgde weer voor een gezellige en sportieve sfeer. In de ochtend werd in 3 poules van 4 teams gestreden om 8 plaatsen in de 2 A poules en de 4 plaatsen in de B poule. In de middag plaatsten de winnaars van de beide A poules zich voor de finale om de grote Kanjers! Uitzendbureau Cup.

In de 1ste A poule werd al snel duidelijk dat Lucasz Pawlukowski en zijn vrouw Monika niet van plan waren zonder slag of stoot afscheid te nemen van de Kanjers! Cup. Oudgediende Fons Broos, die het tafeltennissen nog niet verleerd bleek, dapper bijgestaan door zwager Ad Suijkerbuijk van de 50+ spartelde het meest tegen.

LEES VERDER

Doe mee aan de ODT WK Voetbalpool 2022

Doe nu mee de ODT WK Voetbalpool 2022:

  • Inschrijfgeld: € 5,- p.p.: Ter info: per persoon kan je één formulier invullen. Inschrijfgeld kan contant betaald worden of naar mij overgemaakt worden.
  • Wijze van inschrijven: S.v.p. dit invulformulier ingevuld mailen naar Wouter de Heide óf persoonlijk aan mij overhandigen.
    Je ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving.
  • Uiterlijke inschrijftermijn: Zondag 20 november 2022, vóór 17.00 uur (Nederlandse tijd)
  • Verdeling prijzengeld:
    Totale prijzengeld (= 100 % v/h totale inschrijfgeld) zal als volgt onderverdeeld worden onder de prijswinnaars n.a.v. de eindstand: Nr.1 = 50 %, Nr. 2 = 30 %, Nr. 3 = 20 %
  • WK Newsflashes: deze zullen dagelijks de actuele tussenstanden weergeven, de stijgers en dalers van de dag en de voorspellingen van de eerstvolgende WK- dag

Succes en veel plezier met voorspellen! Kijk hier voor de puntentelling van de WK Voetbalpool 2022.

Sportieve groeten,
Wouter de Heide
Organisator ODT WK Voetbalpool 2022