27 december: Scholieren kampioenschap

Dit jaar organiseert tafeltennisvereniging ODT weer het jaarlijkse ODT Kanjers! Uitzendbureau Scholierenkampioenschap Tafeltennis. Op dinsdag 27 december 2022 wordt gestreden om het Open Roosendaals kampioenschap . Wij nodigen hierbij alle basisschool leerlingen van groep 5 t/m 8 van de gemeente Roosendaal van harte uit om hieraan deel te nemen.

Hoe wordt er gespeeld?
De deelnemers worden verdeeld in twee groepen (kinderen van groep 5/6 en van groep 7/8). De kinderen van groep 5 en 6 spelen vanaf 9.30 uur tot 12.30 uur OF van 13:30 tot 16:30 uur hun wedstrijden. Het definitieve tijdstip hoort u zo spoedig mogelijk nadat de inschrijving is gesloten.
De kinderen van groep 7 en 8 spelen van 13.30 tot 16.30 hun wedstrijden om het kampioenschap van Roosendaal.
Bovendien wordt er gestreden om de beste tafeltennisschool van Roosendaal.

Deelname is voor iedereen gratis.

Voor de scholen is dit document gemaakt. Inschrijven van de leerlingen van een school kan via dit Excel document.

Wij willen de scholen vragen om deze poster uit te printen en op te hangen in de klassen van groep 5 t/m 8.

Kinderen kunnen ook individueel inschrijven via de website via dit inschrijfformulier.

Kijk hier voor de actuele lijst met inschrijvingen.

We hopen op een grote opkomst op dinsdag 27 december bij tafeltennisvereniging ODT op het Red Band Sportpark, Buijenstraat 14 in Roosendaal.

Familie Pawlukowski wint weer Familietoernooi

Kijk hier voor de foto’s van het toernooi.

Op zondag 13 november jl vond het ODT-Kanjers! Uitzendbureau Familietoernooi plaats. Een mooie deelnemerslijst van 12 teams met vertegenwoordigers uit alle geledingen van ODT (50+, NTTB spelers, recreanten en jeugdspelers). Ook was er weer een maximale spreiding in niveau. Van een net begonnen jeugdlid van 7 tot en met ervaren 2de klassers. Iedereen speelde weer perfect in de geest van het Familie toernooi: Gedoseerd als het nodig is en volle bak als het kan. Dat zorgde weer voor een gezellige en sportieve sfeer. In de ochtend werd in 3 poules van 4 teams gestreden om 8 plaatsen in de 2 A poules en de 4 plaatsen in de B poule. In de middag plaatsten de winnaars van de beide A poules zich voor de finale om de grote Kanjers! Uitzendbureau Cup.

In de 1ste A poule werd al snel duidelijk dat Lucasz Pawlukowski en zijn vrouw Monika niet van plan waren zonder slag of stoot afscheid te nemen van de Kanjers! Cup. Oudgediende Fons Broos, die het tafeltennissen nog niet verleerd bleek, dapper bijgestaan door zwager Ad Suijkerbuijk van de 50+ spartelde het meest tegen.

LEES VERDER

Doe mee aan de ODT WK Voetbalpool 2022

Doe nu mee de ODT WK Voetbalpool 2022:

  • Inschrijfgeld: € 5,- p.p.: Ter info: per persoon kan je één formulier invullen. Inschrijfgeld kan contant betaald worden of naar mij overgemaakt worden.
  • Wijze van inschrijven: S.v.p. dit invulformulier ingevuld mailen naar Wouter de Heide óf persoonlijk aan mij overhandigen.
    Je ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving.
  • Uiterlijke inschrijftermijn: Zondag 20 november 2022, vóór 17.00 uur (Nederlandse tijd)
  • Verdeling prijzengeld:
    Totale prijzengeld (= 100 % v/h totale inschrijfgeld) zal als volgt onderverdeeld worden onder de prijswinnaars n.a.v. de eindstand: Nr.1 = 50 %, Nr. 2 = 30 %, Nr. 3 = 20 %
  • WK Newsflashes: deze zullen dagelijks de actuele tussenstanden weergeven, de stijgers en dalers van de dag en de voorspellingen van de eerstvolgende WK- dag

Succes en veel plezier met voorspellen! Kijk hier voor de puntentelling van de WK Voetbalpool 2022.

Sportieve groeten,
Wouter de Heide
Organisator ODT WK Voetbalpool 2022