ODT Ultimate Table Tennis toernooi op 8 juli

Op vrijdag 8 juli vanaf 20 uur wordt het jaarlijkse ODT Ultimate Table Tennis toernooi voor alle senioren georganiseerd. Op dezelfde avond van 18:30 tot 20 uur wordt een Ultimate toernooi voor de jeugd georganiseerd. Ultimate Table Tennis wordt gespeeld op grote tafeltennistafels (die bestaan uit 4 normale tafeltennistafels) en een hoger netje. Dit is een leuk filmpje van een Ultimate Table Tennis wedstrijd in Frankrijk. Inschrijven voor deze spectaculaire tafeltennisvariant kan door een mail te sturen naar Joost Schoenmakers. Let op: Er kunnen maar 2 Ultimate Table Tennis tafels in onze zaal. Er kunnen daarom maximaal 16 deelnemers meedoen. Vol is vol. Kijk hier voor de actuele deelnemerslijst.

Er kunnen ook niet ODT-leden aan dit toernooi deelnemen (als er enkele dagen voor het toernooi nog plaats is). Schrijf je dus nu in!

Deelname aan het toernooi is voor iedereen gratis.

Badmintonavond op 27 mei

Op vrijdagavond 27 mei wordt in de ODT zaal voor de liefhebbers een badmintonavond georganiseerd. De zaal is open vanaf 19:30 uur en we starten om 20:00 uur (tot ongeveer middernacht).

Alle ODT leden die graag een keer willen badmintonnen, kunnen meedoen. Inschrijven is niet per se nodig maar is wel gewenst. Inschrijven kan door uiterlijk op 26 mei een mail te sturen naar Wilco Klasen.

Er zullen dubbelspel badmintonwedstrijdjes gespeeld worden (van 1 of 2 games). Het is geen toernooi. Losse wedstrijden dus in verschillende dubbelsamenstellingen. Plezier in badminton staat voorop. Badmintonrackets en shuttles worden geregeld door ODT.

Verslag en uitslag Clubkampioenschappen

Op zondag 15 mei j.l. werden, na één jaar onderbreking, weer de ODT clubkampioenschappen gespeeld. Normaal worden die gespeeld in januari, maar dit jaar ivm Corona in Mei. 19 spelers hadden zich aangemeld. Lees verder voor een uitgebreid verslag van Wouter de Heide en de complete uitslag. Enkele foto’s van de prijswinnaars zijn hier te vinden.

Lees verder