Wilco en Joost in finale 2e opwarmtoernooi

Op vrijdag 28 januari werd het 2e ODT opwarmtoernooi gespeeld. Na een succesvolle editie vorige week, werd afgelopen vrijdag de 2e editie gehouden. Het was een mooie gelegenheid om wedstrijdritme op te doen voor de tafeltenniscompetities die binnenkort van start gaan.

Vorige week was Rob Broumels de winnaar van het 1e opwarmtoernooi. Hij versloeg in de finale Wilco Klasen. Rob was er afgelopen vrijdag niet bij, dus het was zeker dat er een nieuwe winnaar van het 2e opwarmtoernooi zou komen.

LEES VERDER

Corona update

Beste leden en ouders van jeugdleden van ttv ODT,

De actuele Corona richtlijnen zoals die van kracht zijn sinds 26 januari zijn hier te vinden.

Kijk hier voor een laatste bericht van de NTTB.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van ttv ODT,
Dick Krabbendam, voorzitter

Rob Broumels wint ‘opwarmtoernooi’

Na de verplichte sluiting van 6 weken van de sportzaal vanwege de lockdown, was er binnen ODT veel enthousiasme om de tafeltennisactiviteiten weer snel op te pakken. Zo was afgelopen vrijdagavond een prima gelegenheid voor ODT-senioren om veel wedstrijdritme op te doen na een lange periode zonder tafeltennis. Bovendien staat de nieuwe voorjaarscompetitie over 2 weken alweer voor de deur. Een mooi aantal van 14 deelnemers was op deze uitnodiging afgekomen (dress code sportief). In twee 7-kampen met best-of-five wedstrijden kon iedereen deze avond gelijk flink aan de bak! Vervolgens zouden de poule-winnaars nog strijden in een beslissende finale voor de eindzege.

Lees verder

Senior toernooien op 21 en 28 januari

Beste ODT-leden,

Zoals jullie inmiddels hebben gehoord mogen we weer open. De competitie staat voor de deur en daarom lijkt het ons verstandig om snel wedstrijdritme op te doen. We willen daarom op vrijdag 21 en 28 januari een toernooi organiseren. Het is niet nodig om je vooraf in te schrijven maar we willen je wel vragen om op uiterlijk 20.00 uur aanwezig te zijn. Op dat moment zal de indeling van het toernooi worden gemaakt. Het toernooi staat open voor alle senior ODT leden.
Alle eerder gecommuniceerde coronaregels dienen natuurlijk te worden gehandhaafd. We zien jullie graag op vrijdag 21 en/of 28 januari. Tot dan.

Sportieve groeten,
Wouter de Heide en Wilco Klasen

We mogen weer van start!

We zijn heel blij dat we weer open mogen!
We gaan dat doen op de volgende manier:

  • Er mag weer worden gespeeld op alle reguliere speeltijden.
  • De kantine is gesloten (die valt onder de Horeca-regels).
  • Mondkapjes binnen zijn verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar, behalve tijdens het sporten.
  • De kleedkamers zijn geopend, ook daar zijn mondkapjes verplicht. De douches mogen worden gebruikt.
  • Bij binnenkomst moeten leden van 18 jaar en ouder op hun Corona-toegangsbewijs “het groene vinkje” kunnen laten zien. We vertrouwen erop dat jullie dat onder elkaar regelen.
  • Iedereen speelt op zijn eigen (trainings- of vrijspeel)moment oftewel: je speelt niet op tijden waarop je anders nooit speelt.
  • Toeschouwers mogen niet aanwezig zijn. Ouders die hun kinderen naar de training brengen mogen niet in de kantine blijven wachten.
  • Op zondagmiddag zal extra kunnen worden gespeeld op 16 en 23 januari. Je kunt je via dit formulier hiervoor aanmelden.
  • We mogen onderlinge wedstrijden spelen. We gaan dat inderdaad ook opzetten. Daarover volgt nog nader bericht.
  • Natuurlijk blijven alle andere Corona-regels van toepassing: afstand houden, thuis blijven bij klachten, handen ontsmetten, ventilatie, gezond verstand.

We wensen jullie heel veel tafeltennisplezier, maar dat gaat beslist goedkomen!

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van ttv ODT,
Dick Krabbendam, voorzitter