ODT Tafeltennis- en Pubquiz

Beste ODT leden,

Ondanks dat betere tijden in aantocht lijken te zijn willen wij hier niet op wachten. We zouden graag een keer gezellig online bij elkaar komen.

Voor onze jeugdleden willen we dit doen met een tafeltennisquiz. Hierbij gaan we samen kijken hoe het staat met jullie kennis over onze geweldige tafeltennissport. Aan het einde van de quiz zullen de drie beste deelnemers worden beloond met een mooie beker. Dit evenement zal plaatsvinden op vrijdag 14 mei van 18.30 tot 20.00 uur.

Voor de andere leden gaan we een pubquiz organiseren. Gedurende de quiz zullen de deelnemers in groepen worden verdeeld en zal de algemene kennis op diverse onderdelen worden getest. Natuurlijk zal het onderwerp “sport” niet ontbreken. Het evenement zal worden georganiseerd op zaterdag 15 mei van 20.00 tot 22.00 uur.

Klik hier om je in te schrijven voor de tafeltennisquiz of pubquiz.

Kijk hier voor de lijst met deelnemers.

Lees Verder

EK Voetbalpoule 2021 voor tafeltennisverenigingen

Beste voetballiefhebbers,

Een jaar later dan gepland, maar het EK Voetbal 2021 zal deze zomer in ieder geval van start gaan! Welk land zal de opvolger worden van Portugal (winnaar van EK 2016) en zo dit felbegeerde, prestgieuze toernooi winnen?! Het zal een spectaculaire en spannende strijd worden tussen de grote voetballanden Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, Engeland, Kroatië, Nederland en misschien ook andere, verrassend sterk presterende landen!
Op 11 juni 2021 zal het EK Voetbal 2021 dus weer losbarsten! Tijdens deze Europese kampioenschappen Voetbal 2021 is er een EK Voetbalpool voor tafeltennisverenigingen, waar je aan kan deelnemen!
Klik hieronder voor 2 belangrijke bijlagen:
1) volledige invulformulier/ inschrijfformulier
2) document met de puntentelling

LEES VERDER