Ayal en Ravi in de prijzen bij dubbeltoernooi jeugd

Op zaterdag 17 februari werd het TTV ODT Dubbeltoernooi Jeugd georganiseerd. Samen met de verenigingen TTV Hotak ’68 en TTV Vice Versa’51 hebben we ervoor gezorgd dat er 16 jeugdleden aan het toernooi hebben deelgenomen. Dit was dan ook een hele mooie opkomst en dit smaakt naar meer. Tijdens het toernooi heeft iedereen met verschillende dubbelpartners gespeeld. Het was mooi om te zien hoe er achter de tafel, op een sportieve wijze, werd gestreden om de punten.

Onze ODT jeugdleden hebben het meer dan uitstekend gedaan. Ze wisten ervoor te zorgen dat beide bekers in Roosendaal bleven. Ravi was bij meerdere wedstrijden tot het uiterste moeten gaan en mocht uiteindelijk trots zijn op een mooie tweede plaats. Uiteindelijk kan er maar 1 de winnaar zijn en dit is Ayal. Vanaf het begin van het toernooi heeft hij bovenaan gestaan maar wist dit ook knap vol te houden. Ayal, jouw overwinning is meer dan verdiend.

Wittek wist een knappe derde plaats te behalen. Jelmer, Jasper en Floris eindigden op de respectievelijk 7de, 12de en 15de plaats. Uiteindelijk gingen alle jeugdleden met een mooie medaille naar huis.

Daarbij wil ik alle vrijwilligers (Ties Keijzer, Peter van Dissel, Ingrid Klasen, Adriënne Suijkerbuijk en Rob Kraus) bedanken voor hun hulp.

Sportieve groeten,
Wilco Klasen