Familie Pawlukowski wint Familietoernooi

Op het weer gezellige Kanjers! Uitzendbureau ODT-familietoernooi op 14 november 2021 werd ‘s ochtends in 2 poules gestreden om plaatsing in de finalepoule. Dat Lukasz Pawlukowski met zijn vrouw Monika en Joep Schoenmakers met vriend Stefan Wijnings zich plaatsten was niet verrassend. Wel opvallend was het optreden van Tygo Steenpaal met zijn moeder Roos. Tygo speelde sterk en volwassen en werd vrouwmoedig bijgestaan door zijn moeder. Zij plaatsten zich voor de finalepoule. Dat deed ook verrassend het gelegenheidskoppel Natascha Rops en Jarno (vriend van Daan van Beek). De overgebleven 3 koppels werden naar de troostpoule verwezen:Wilco Klasen met zoon Jasper, Daan van Beek met opa Wim en Björn van Dijk met vader Thijs (PS: Kijk hier voor enkele foto’s).

In de finalepoule werd al snel duidelijk dat de 2 favoriete koppels Joep/Stefan en Lukasz/Monika ondanks fel verzet van Tygo/Roos en Natascha/Arno zouden gaan beslissen wie het komende jaar de bewaarders van de Kanjers! Uitzendbureau Cup zouden worden. In hun laatste en beslissende wedstrijd begonnen Joep/Stefan met 1 game voorsprong.

Na het enkel Joep tegen Lukasz 1-1 bleef dat zo en de spanning nam toe. Monika won in haar enkel tegen Stefan nipt de eerste game met 12-10 en drukte in de tweede game met 11-3 door. Lukasz/Monika namen dus de leiding met 1 game voorsprong over met nog 2 games te spelen in het dubbel. Door de 1-1 in het dubbel wisten Lukasz/Monika de Kanjers! Uitzendbureau Cup binnen te slepen.
Intussen werd in de troostpoule door de andere 3 koppels fel gevochten om de andere prijzen. Ze ontliepen elkaar weinig. Björn speelde technisch al heel verzorgd met naast hem vader Thijs die als een leeuw knokte voor elk punt. Ook de jeudige Daan viel op door over bovengemiddelde kwaliteiten te beschikken en sloeg regelmatig zeer knappe ballen. Hij werd geholpen door opa Wim(80!) die ook zijn mannetje stond. De ervaren Wilco werd geholpen door zoon Jasper die er ook alles aan deed om de punten binnen te halen. Zo gaf hij zijn vader een paar belangrijke tips in het dubbel. Het werd een fotofinisch. Wilco/Jasper wonnen nipt voor Daan/Wim en Björn/Thijs.
Uitslagen:
Finalepoule:
1.Lukasz en Monika Pawlukowski
2.Joep Schoenmakers en Stefan Wijnings
3.Natascha Rops en Jarno
4.Tygo en Roos van Steenpaal

Troostpoule:
1.Wilco en Jasper Klasen
2.Daan en Wim van Beek
3.Björn en Thijs van Dijk