Rob en Patrick winnen ODT Teamtoernooi (met foto’s)

Op zondag 28 mei j.l. vond voor de 16e keer het open ODT Kanjers! Uitzendbureau Teamtoernooi plaats. De 15 deelnemende teams waren door organisatoren Wouter de Heide en Wilco Klasen ingedeeld in een A-categorie met 11 teams en een B-categorie met 4 teams. Een uitgebreid verslag volgt later. Hierbij de volledige uitslag. De foto’s van het toernooi zijn hier te vinden.

A-klasse
1.  Rob Broumels/Patrick Jansen (ODT/TT Goes)
2.  Wilco Klasen/Lukasz Pawlukowski (ODT)
3.  Joost Schoenmakers/Joep Schoenmakers (ODT)
4.  René Lauwerijssen/Willem Merckx (The Backhands/VMS(B))
5.  Paul Verhaard/Nick Broos (ODT/Tanaka)
6.  Tom van Doorn/Albert de Jong (De Pinpongers)
7.  Ronnie Oonincx/William Tempelaars (The Backhands)
8.  Stijn van der Torre/Robin Honcoop (Belcrum/De Batswingers)
9.  Joery Hemelaar/Arno de Legé (ODT/Tanaka)
10.Marcel van Dorst/Dylan Suijkerbuijk (ODT)
11.Mika Verschuren/Youri van den Berg (Tanaka)

B-klasse
1.  Peter van Dissel/Dick Krabbendam (ODT)
2.  Lucien Tebbe/Bep van den Broek (Belcrum)
3.  Dulon Gerdes/Klaas van Exel (Witac’89)
4.  Saskia Brasser/Aidetta Janga (TTCM)

Tygo en Daan winnen Table Stars Duocompetitie

Verschillende ODT-jeugdleden deden afgelopen voorjaar mee aan de Table Stars Duocompetitie. Met veel enthousiasme speelden ze tegen beginnende jeugdleden van andere verenigingen.
Tygo van Steenpaal en Daan van Beek deden niet alleen alle vier keren mee, ze wonnen beiden ook nog al hun wedstrijden! Op zondag 21 mei, na afloop van de finaleronde bij Tanaka, werden ze dus terecht voor deze eerste plaats gehuldigd met een medaille.
Goed gedaan allemaal en Tygo en Daan: proficiat!

ODT Ultimate Table Tennis toernooi op 9 juni

Op vrijdag 9 juni wordt het jaarlijkse ODT Ultimate Table Tennis toernooi voor jeugd en senioren georganiseerd. Jeugdleden spelen van 18:30 tot 20 uur, de senioren spelen vanaf 20 uur. Ultimate Table Tennis wordt gespeeld op grote tafeltennistafels (die bestaan uit 4 normale tafeltennistafels) en een hoger netje. Dit is een leuk filmpje van een Ultimate Table Tennis wedstrijd in Frankrijk. Inschrijven voor deze spectaculaire tafeltennisvariant kan via dit inschrijfformulier. Let op: Er kunnen maar 2 Ultimate Table Tennis tafels in onze zaal. Er kunnen daarom maximaal 16 deelnemers meedoen. Vol is vol. Kijk hier voor de actuele deelnemerslijst.

Er kunnen ook niet ODT-leden aan dit toernooi deelnemen (als op dinsdag 6 juni het toernooi nog niet is volgeboekt). Schrijf je dus nu in!

Deelname aan het toernooi is voor iedereen gratis.