Laatste reguliere trainingen

Volgende week, vanaf dinsdag 20 juli, staat alweer de laatste reguliere training op de agenda voor we de zomervakantie ingaan. Dit betekent overigens niet dat we volledig sluiten. Voor de jeugd zal er een combi training zijn (beginners en oudere jeugd) op de woensdag van 18:30 – 20:00 uur. De senioren kunnen zowel op dinsdagavond vanaf 19:30 uur en woensdagavond vanaf 20:00 uur gebruik maken van een vrij speel moment. 31 augustus 2021 zullen de trainingen volgens het reguliere schema worden hervat. Mochten hier vragen over zijn, aarzel dan niet om Jeroen Christianen of mij een bericht te sturen. Op korte termijn zal er een enquête over de trainingsopzet en trainingstijden worden uitgestuurd. Wij willen jullie vragen deze enquête met zorg en tijdig in te vullen. Jullie input is waardevol voor ons. Alleen zo kunnen we streven naar een trainingsopzet die hopelijk voor iedereen past.

Sportieve groet, Wesley Konings, namens de trainers.