Verslag 50+ Oliebollen dubbeltoernooi

Twintig 50-plussers hadden zich ingeschreven voor het jaarlijks terugkerend Oliebollen Dubbeltoernooi dat op 30 december werd gespeeld. Doormiddel van loting waren vooraf de koppels bepaald.
Iets na 9 uur werd het startschot gegeven en werd er fanatiek gespeeld in twee poules. Het was net tien uur geweest toen de nog warme oliebollen uit Essen werden gebracht. Bedankt Feddy voor het regelen van de oliebollen, ze waren erg lekker! Tegen twaalf uur waren de kampioenen bekend. Frie & Christ waren in de finale te sterk voor Veerle & Slawomir. Al met al kijken we weer terug op een gezellig oliebollentoernooi. Corina, Ad en Hans; bedankt voor de organisatie!

De Stappen wint het Basisscholentoernooi (met foto’s)

Op vrijdag 29 december werd bij het ODT het traditionele ODT Kanjers! Uitzendbureau Basisscholentoernooi georganiseerd. Kinderen van 7 scholen uit de regio hadden de weg naar ODT weten te vinden en konden gedurende een middag vele wedstrijden spelen. Kijk hier voor de foto’s.

De jongens van Groep 7 en 8 speelden hun eigen klasse. Alle overige kinderen van Groep 5/6 en de meisjes van Groep 7/8 speelden in één grote meerkamp. Op basis van de uitslag van deze meerkamp werd een klassement opgemaakt voor de Meisjes 5/6, Meisjes 7/8 en Jongens 5/6.

Nadat alle wedstrijden gespeeld waren bleek (opnieuw) dat de Stappen uit Wouw de meeste punten had behaald voor de felbegeerde Scholenprijs. Hieronder de volledige uitslag van het basisscholenkampioenschap.

LEES VERDER

Trainingen in de Kerstvakantie

ODT wenst iedereen prettige feestdagen en een sportief 2024!

Van 23 december t/m 7 januari zijn er geen trainingen.
Op dinsdag 2 januari kan er vrij gespeeld worden vanaf 19:30 uur door jeugd en senioren. Op dinsdag 9 januari starten we weer met de reguliere trainingen.

Ravi en André winnen plankentoernooi (met foto’s)

Op vrijdagavond 15 december werd het jaarlijkse ODT Plankentoernooi georganiseerd (kijk hier voor enkele foto’s). De jeugdleden speelden van 19 tot 20 uur een aantal wedstrijden tegen elkaar en ook nog ‘rondje rond de tafel’ met een plank. De uitslagen bij de jeugd:

  1. Ravi Oostvogels
  2. Jasper Klasen
  3. Damian Verhulst

Bij het ‘rondje ronde tafel was de uitslag als volgt:

  1. Damian Verhulst
  2. Ravi Oostvogels
  3. Jasper Klasen

Vanaf 20 uur waren 17 senioren en 2 jeugdleden aan de beurt om te spelen om de fameuze Gouden plank die al sinds 2003 jaarlijks wordt uitgereikt.

LEES VERDER

Clubkampioenschappen op zondag 14 januari

De ODT clubkampioenschappen 2024 worden gespeeld op zondag 14 januari 2024. De aanvang is 10:00 uur. Omstreeks 17:30 uur zijn de clubkampioenschappen afgelopen.

Het toernooi staat open voor ALLE ODT leden. Er is een apart toernooi voor jeugdleden en senioren.

De zaal is open om 09:15 uur en er zal worden gespeeld in meerkampen met daarna vervolgronden. Alle wedstrijden worden gespeeld in “best of five” tot 11 punten.

Inschrijven kan t/m 11 januari 2024 via dit formulier of door een mail te sturen naar Wilco Klasen.

De actuele lijst met inschrijvingen is hier te vinden.