Openingstijden in zomervakantie

Vanaf dinsdag 11 juli t/m dinsdag 22 augustus zijn er geen trainingen en is de zaal iedere week open op dinsdag vanaf 19:30u om vrij te spelen. De trainingen op woensdagavond vervallen t/m woensdag 23 augustus. Vanaf dinsdag 29 augustus starten de reguliere trainingen weer.

Geslaagde ODT barbecue (met foto’s)

Op zaterdag 8 juli waren er maar liefst 85 personen aanwezig bij de jaarlijkse ODT barbecue en spelletjesavond. Wilco Klasen had zere duimen in de afgelopen weken om iedereen maar te blijven Whatsappen zodat ze zich zouden aanmelden. En met succes! Het werd een zeer geslaagde middag/avond dankzij de vele vrijwilligers. Het vlees en vis van de barbecue smaakte goed en de spelletjesavond en muziekquiz onder leiding van Wouter de Heide en Joep Schoenmakers was een groot succes. Kijk hier voor alle foto’s.

Winst voor ODT bij Beginnerstoernooi

Op zaterdag 1 juli werd bij ODT het jaarlijkse ODT Kanjers! Uitzendbureau beginnerstoernooi georganiseerd. In totaal 11 kinderen van diverse verenigingen waren naar ODT gekomen om een leuk toernooi te spelen en wedstrijdervaring op te doen. Doordat het niet zo’n hele grote groep kinderen was, kon iedereen 8 tot 10 wedstrijden spelen. En daarbij maakte het niet uit of je veel wedstrijden won of verloor. Iedereen speelde ongeveer evenveel wedstrijden. Kijk hier voor de foto’s van het toernooi.

LEES VERDER