Feest en barbecue op 18 juli

Beste ODT leden,

Zoals jullie inmiddels weten gaan we per 1 juli weer open. Vanaf deze datum zullen de tafeltennisactiviteiten weer worden opgestart. Wij hopen jullie dan ook weer snel te mogen zien.

De coronaperiode is voor veel leden een zware tijd geweest. We hebben het een lange tijd moeten doen zonder onze gezellige tafeltennisvereniging. Velen van jullie hebben aangegeven het tafeltennissen te missen maar wat nog een groter gemis was, waren de sociale contacten. Ondanks dat we niet konden tafeltennissen zijn we met z’n allen achter onze vereniging blijven staan.

“We mogen weer” toernooi

Op vrijdagavond 3 juli vanaf 20 uur is er, eindelijk, weer een gezellig toernooi bij ODT. Dit “We mogen weer” toernooi staat open voor NTTB spelers.
In meerdere meerkampen kan iedereen ongeveer evenveel wedstrijden spelen. Uiteraard gelden hierbij wel de afspraken en regels die we in deze tijd nu eenmaal moeten volgen.

Wil je meedoen, stuur dan zo spoedig mogelijk een mail naar Joost Schoenmakers

Kijk hier voor de deelnemerslijst.

Op 1 juli weer binnen tafeltennissen!

Beste leden, jeugdleden en ouders van jeugdleden van ODT,

Op 1 juli mogen we weer starten met binnen spelen en trainen!

In deze bijlage vinden jullie de afspraken en regels zoals we die we vanuit het bestuur en in overleg met alle geledingen voor ODT hebben opgesteld. Dit is gebaseerd op het protocol van NOC*NSF en de aanvulling daarop van de NTTB.
Het moge duidelijk zijn dat we niet kunnen gaan spelen zoals we gewend zijn. Als bestuur van ODT vertrouwen we erop dat jullie je kunnen vinden in deze afspraken.
Laten we er met z’n allen het beste van maken.

Met vriendelijke groet,
Dick Krabbendam, voorzitter